ΟΔΗΓΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

30
ratenow
Στον Κήπο Του Μεγάρου
Χρονολογία: 2013
Εταιρεία: EMI

Κωστής Μαραβέγιας
Στον Κήπο Του Μεγάρου
Tης Μαρίνας Οικονόμου

Βαθμολογία SG
Βαθμολογία Χρηστών
Η Βαθμολογία σου

Το φυσικό περιβάλλον των τραγουδιών του Kωστή Μαραβέγια είναι οι δρόμοι, οι πλατείες και τα πάρκα. Υπό αυτή την λογική, μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου δεν αποτελεί αφορμή για «πειραγμένες» εκτελέσεις ή άλλου είδους καλλιτεχνικές αναζητήσεις, αλλά ευκαιρία να ευδοκιμήσουν τα όποια άνθη της τέχνης του.

Σ’ αυτό το άτυπο best of, μέσα από τα θετικά vibes που ανταλλάζουν καλλιτέχνης και κοινό, κομμάτια όπως το «Δύο γυναίκες» ή το «Πάρε χρώμα» δικαιολογούν την ευφορία τους. Το singalong στο συγκινητικό «Φίλα με ακόμα» είναι ενδεικτικό της επιτυχίας του Μαραβέγια, ενώ οι διασκευές στα «Πες μου μια λέξη», «Ο μήνας έχει εννιά» και «Να το πάρεις το κορίτσι» δένουν αβίαστα με το πρωτότυπο υλικό, θέτοντας τον ίδιο σε ρόλο ψυχαγωγού για μικρούς και μεγάλους. Το illegal στοιχείο και η street αίγλη που τον έκαναν να ξεχωρίσει λίγα χρόνια πριν, έχουν εξανεμισθεί προς όφελος μιας safe μαζικότητας, ωστόσο το performance του δημιουργεί στα πλήθη θετικά συναισθήματα.

Με ένα φυλλαδιάκι που περιέχει συνταγές από snacks, αλλά και τα επιμελώς αφελή από σκηνής σχόλια ανάμεσα στα κομμάτια να συμπληρώνουν το παζλ, η κυκλοφορία αυτή είναι μια ιδανική καταγραφή της μέχρι τώρα πορείας του Μαραβέγια. Δεν φέρνει νέους fans στο δρόμο του, αλλά σίγουρα ικανοποιεί τους ήδη υπάρχοντες – οι οποίοι είναι ήδη αρκετοί.

 

CD1

 1. Diktator Des Marktes
 2. Welcome To Greece
 3. O Sarracino
 4. Άσε Με Να Μπω
 5. Το Καλοκαίρι Έφυγε
 6. Φεύγω
 7. I'm Going Away
 8. Πάρε Χρώμα – Clandestino
 9. Κάτω Απ' Τον Πάτο
 10. Παρτίδες
 11. Ο Μήνας Έχει Εννιά - Δεν Ζητάω Πολλά
 12. Πες Μου Μια Λέξη
 13. Στο Καλό
 14. Λόλα
 15. Αρκεί Να Είμαστε Μαζί

CD2

 1. Τσαλαπατώ
 2. Κυριακή Εκδρομή
 3. Rue Madame
 4. Που Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει
 5. Να Το Πάρεις Το Κορίτσι
 6. Δυο Γυναίκες
 7. Στην Καταιγίδα
 8. Τρελό Από Χαρά
 9. El Tango Del Rio-Antirrio
 10. Φίλα Με Ακόμα (Baciami Ancora)
 11. Ποτέ Ξανά Μαζί
 12. Δε Σταματώ

LOGIN