ΟΔΗΓΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

30
ratenow
Υπάρχει Λόγος
Χρονολογία: 1992
Εταιρεία: MINOS

Με τον Γιώργο Νταλάρα.

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας
Υπάρχει Λόγος
Του Βύρωνα Κριτζά

Βαθμολογία SG
Βαθμολογία Χρηστών
Η Βαθμολογία σου

Πολλοί καλλιτέχνες στράφηκαν κατά καιρούς στον Γιώργο Νταλάρα για να απευθυνθούν μέσω αυτού σε ένα ευρύτερο κοινό. Για τον Χάρη και τον Πάνο Κατσιμίχα η αλήθεια είναι ότι δεν ...υπήρχε λόγος: Στις αρχές των 90’s ήταν ήδη αρκετά δημοφιλείς.

Το Υπάρχει Λόγος περιλαμβάνει έξι κομμάτια από κοινές εμφανίσεις στο σινεμά Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα του ’91. Και είναι αυτή η «οικονομία» τελικά, που κάνει το δισκογραφικό εγχείρημα συμπαγές και ενδιαφέρον. Γιατί με δύο καλά καινούργια τραγούδια (το μεικτού ύφους «Καλωσόρισμα» και το καθαρόαιμα λαϊκό «Αν υπάρχει λόγος»), δύο αξιοπρεπείς διασκευές και δύο hits, το άλμπουμ τελειώνει πριν το βαρεθείς και κυρίως πριν αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι φτιάχτηκε ως το απόλυτο δώρο για κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Το φλερτ του Νταλάρα με τον ευρύτερο χώρο του ροκ είχε ήδη ξεκινήσει μέσω της προηγούμενης συνεργασίας του με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο κόσμος του και η ερμηνευτική του στάμπα μπορεί να μην ταίριαξε εντελώς με αυτή των Αδερφών Κατσιμίχα, ως δίσκος έξι τραγουδιών όμως, το Υπάρχει Λόγος πετυχαίνει το στόχο του χωρίς να ενοχλεί.

  1. Καλωσόρισμα
  2. Αν Υπάρχει Λόγος
  3. Τι Πάθος
  4. Canzone Per Te
  5. Ο Παλιάτσος Κι Ο Ληστής
  6. Γέλα Πουλί Μου

LOGIN