ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Η περιήγηση στο soundsgreektome.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει, συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς.

 

1.Το σύνολο του περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, λογότυπα κλπ) του soundsgreektome.gr διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ή αναδιανομή του περιεχομένου, σε οποιοδήποτε μέσο, εφαρμογή ή συσκευή, χωρίς γραπτή άδεια της Διεύθυνσης του soundsgreektome.gr. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις.

2. Το soundsgreektome.gr χρησιμοποιεί περιεχόμενο από το διαδίκτυο (εικόνες και κείμενα) που αποτελούν πνευματικό έργο και υπόκεινται σε αντίστοιχα δικαιώματα. Εάν το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο παραβιάζει τα δικαιώματα αυτά, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνσή του ιστότοπου, έτσι ώστε να αφαιρεθεί, ή να τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσει νόμιμη υπόσταση.

3. To soundsgreektome.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών και την παροχή διάφορων υπηρεσιών. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο soundsgreektome.gr δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης των cookies.

4. Οι συντάκτες του soundsgreektome.gr λειτουργούν με βάση προσωπικές, υποκειμενικές απόψεις, οι οποίες δεν ταυτίζονται απαραίτητα με εκείνες της Διεύθυνσης του ιστότοπου. Τα κείμενα της σελίδας σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν τη μόνη άποψη πάνω στον εκάστοτε δίσκο, το εκάστοτε τραγούδι, τον εκάστοτε καλλιτέχνη κ.ο.κ.

5. Οι επισκέπτες του soundsgreektome.gr έχουν το δικαίωμα να βαθμολογήσουν 1 (μία) φορά τον κάθε δίσκο και με βάση τo βαθμό τους αυτό, να επηρεάσουν τη συνολική Bαθμολογία Xρηστών, η οποία προκύπτει μέσα από τον Μέσο Όρο των βαθμολογιών. Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ψηφήσει για κάθε δίσκο μία (1) φορά.

6. Το soundsgreektome.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου προσώπου, οργανισμού ή εταιρείας που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του (κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα ή βίντεο).

7. Στο περιεχόμενο του soundsgreektome.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το soundsgreektome.gr και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους.

8. Το soundsgreektome.gr δεν παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας οποιοδήποτε είδους για τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του. Ιδιαίτερα, δεν εγγυόμαστε ότι τα τυχόν αρχεία (έγγραφα, εικόνες, ηχητικά, βίντεο, σενάρια εντολών κοκ), που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στα άρθρα μας ή ως παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, είναι ελεγμένα για ιούς υπολογιστών ή πάσης φύσης κακόβουλο λογισμικό. Είναι αποκλειστικά ευθύνη των επισκεπτών να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από τέτοιου είδους κακόβουλα λογισμικά. Το soundsgreektome.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε χρήστης από ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα.

9. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του ιστότοπου, αλλά δεν εγγυόμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία του, ούτε αποδεχόμαστε ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.

LOGIN